Ännu ett vårtips!

Titta in på www.frapp.se

Detta är en sida som ger ditt hem det lilla extra! Så fortsätt med din vårstädning och köp ett par fina nya frasiga lakan. Dom säljer jättefina från märket HIMLA till ett bra pris.

 


Lycklig!

Vilket underbart väder vi har haft idag. Riktiga vårkänslor! Och vad passar då bättre än vårstädning?

Syster Lycklig (www.systerlycklig.se) har helt underbara saker för hus och hem!

Köp nya tallrikar, gör fint i garderoben och använd fina städprylar medans du gör detta! 

 

 


God morgon!

Nästa inlägg kommer ikväll!


Andra Bönor!

Andra Bönor är en jätterolig affär i Stockholm, dom har även en hemsida www.andrabonor.se
Här finns allt från kaffe och choklad till godsaker!

Jag gillar verkligen den exklusiva danska lakritsen som dom säljer där.

DANSK EXKLUSIV LAKRITS
"Med fingertoppskänsla skapar Johan Bülow dansk lakrits med attityd.  År 2007 började företagets historia med en liten lakritsgryta och en bod på Bornholm. Succé direkt!
För att hitta de bästa råvororna och den bästa kunskapen reste man sedan jorden runt till länder som Iran, Italien och Afghanistan m.m. Man har pratat, producerat och testat lakrits nästan dygnet runt. Och gör det fortfarande… I världens minsta lakritsfabrik, i Taastrup utanför Köpenhamn,  produceras nu verklig gourmélakrits som hyllas av alla sanna lakritsälskare."


För oss Madonna-älskare

Madonna är både på G med en skiva och så kommer hon till sverige i sommar. För oss som inte kan få nog av henne så har hon nu lanserat sin första egna parfym "Truth or Dare".

Parfymen är inspirerad av hennes mormors parfym som är en mix av gardenia och natthyasint. Den är otroligt blommig och har även inslag av jasmin, vit lilja, vanilj och amber.

Denna kommer absolut bli en sommarfavorit!




GOD MORGON!

Nästa inlägg kommer ikväll.


Vilken mascara!!

Nu måste ni testa denna helt underbara mascara The Balm Cheater! mascara.

En svart mascara med en sagolikt volymgivande formula, berikad med panthenol, för att stärka och vårda dina ögonfransar. Ett enda lager med spiralpenseln ger dina fransar volym, längd och en dramatisk look.http://eleven.se/the-balm-cheater-mascara-18755.html




NYHET! PEPPY EYE PURE SKIN CONCEALER

Den här concealern är ett mästerverk, och resultatet är magiskt. Du bara måste prova!http://www.palina.se


Döljer både mörka ringar och ojämnheter på ett ögonblick. Med sin fjäderlätta konsistens och fantastiska täckningsförmåga, blir Peppy Eye Pure Skin concealer som en genomskinlig slöja på huden. Avslöjar inte sin närvaro med tråkiga veck. Att den dessutom är berikad med Vitamin A och återfuktande ingredienser är en välkommen bonus!


SteviaVital ® hjälper dig när sötsuget är som störst!

Här kommer en ny produkt för er som inte kan vara utan socker.http://www.steviavital.se

Stevia Vital ® kan tack vare sina noll kalorier, hjälpa dig att gå ner i vikt, att behålla den vikt du har och göra att du kan undvika karies. För det är ju så att Stevia inte heller ger hål i tänderna tack vare sitt neutrala ph-värde.

För varje sockerbit du byter ut mot Steviasocker eller Stevia Extrakt tjänar du ca 14 kalorier.


GOD MORGON!

Nästa inlägg kommer ikväll.


LOVE & TOAST

Har precis fått ett hett tips om detta märke som ni nu kan köpa på Åhlens eller för er som föredrar webben på denna sida http://eleven.se

Love&Toast

Love & Toast är pionjären Margot Elenas trendiga varumärke med naturliga produkter som innehåller allt det bästa för din kropp. Alla produkter från Love & Toast är över 97% naturliga och är helt fria från parabener, sulfater, propylengykol, ftalater, triclosan, mineraloljor och syntetiska färgämnen och produkterna är ej testade på djur. Det har tagit flera år för Margot att ta fram Love & Toasts unika sammansättning av naturliga och miljövänliga ingredienser, ingredienser som håller hög standard och möter Margots höga krav gällande funktion och stabilitet.

Margot Elena öppnade sin första butik 1993 i Kansas, USA där sålde hon handgjorda tvålar, egenblandade ansiktsprodukter och naturliga parfymer med eteriska oljor. Margot är även grundare till Lollia och TokyoMilk och kan nu med Love & Toast även erbjuda sina "fans" ett naturligt val med Margots genuina touch. Pretty is as pretty does!


Kuddar !!


Kuddar som förgyller din vardag med positiva budskap eller kuddar med en blandning av texter, broderier och gamla band. Fina att blanda i soffan...http://shop.ylvaskarp.se/kuddar/



  

 

Skinnkuddar blir stort i vår!!


Skyhöga klackar.

För oss som gillar skyhöga klackar, spana in denna sida,http://www.monella.se

   

 

HÖG GLAMOURFAKTOR!!!!!



Arganolja skönhetsmiraklet alla talar om!!

Denna fantastiska produkt köpte jag med mig hem från Marrakech, denna finns att köpa i sverige men till ett betydligt högre pris, men den är verkligen värd att testa, här kommer lite kunskap om arganolja!!

Arganolja

Marockos flytande guld for hälsa, skönhet och samvete. Den anses vara världens mest exklusiva olja. Arganoljan framställs för hand enligt uråldrig tradition i Saharas gränsland och är en ovärderlig beståndsdel i såväl matlagning som skönhetsprodukter.

Du kan läsa om om denna olja här och även köpa dessa kanonbra produkter,http://www.ecoimport.se

Hudvård

Arganoljan är en hudregenererande olja som är särskilt bra för mogen, skadad och känslig hud. De essentiella fettsyrorna påverkar cellernas smidighet och bidrar till att förhindra uttorkning av huden.Eftersom arganoljan är mycket tunn till sin natur passar den utmärkt som ansiktsolja och kan med fördel appliceras på den känsliga huden kring ögonen. Oljan är återfuktande och åter fettande. Den innehåller höga halter av antioxidanterna vitamin E och polyfenoler, går snabbt in i huden och är känd för sin antiage effekt. Arganoljan anses även ha anitiinflammatoriska egenskaper och har traditionellt använts som behandling av eksem, psoriasis och akne. Oljan är även stärkande för spruckna naglar, torra händer och armbågar. Arganoljan används i många hårprodukter och passar utmärkt att krama in i hårtopparna efter tvätt för att ge glans till håret.






MARRAKECH!

Jag har fått den stora förmånen att resa till Marrakech med mitt arbete och mitt underbara team .

Vi har bott på ett fantasiskt hotell som heter Origin Hotell, kan verkligen rekommendras till er alla.

Marrakechs marknader som kallas för Souks. Här kan du köpa i princip allting. Kryddor, skor, musikinstrument och vad som helst i princip. Glöm inte att pruta, det hör till. Här har vi varit och handlat en hel del, och det är ett jättekul äventyr att gå omkring i denna Souks.

Vll ni ha en annorlunda resa med mycket bra shopping, framför allt vad gäller inredning och kryddor, så kan jag varmt rek denna stad till er alla!!




Hör av er om ni vill ha fler tips.


GOD MORGON! Moster Glamour är tillbaka

Hej mina kära bloggvänner, nu är jag tillbaka i detta forum och jag tackar min vän faster Glitter som på ett helt underbart sätt har tagit hand om min blogg.

Nu skall jag bara packa upp min resväska och äta frukost, så skall jag sedan berätta lite om min resa som jag har varit på.



En härlig promenad

Nu har jag precis kommit in från en härlig lång powerwalk. Det gör verkligen susen att snöra på sig skorna, sätta på härlig musik och bara gå. Man rensar tankarna samtidigt som kroppen får jobba! 

 


Tag your love!!!

Hittade en jättehäftig sak som Champangemärket Moët har gjort!

Dom har designat underbara rosa flaskor och när man köper dom får man med en guldpenna så att man kan skriva söta meddelanden på flaskan. Detta passar utmärkt som en speciell present för din älskade, på morsdag, student, födsel. Ja vad som helst som betyder lite extra!

Titta in på den här sidan och läs mer:
http://www.moet.com/rose/?country=SE&locale=en_GB

Även om du inte funderar på att köpa den så gör sidan dig glad med härlig musik och rosa, rosa, rosa!

Så här ser flaskan ut. Hur underbar är den inte!
 



God morgon!



Kloka ord!


Get ready!

Här kommer ett tips på ett underbart mellan mål!

Hacka äpple och banan och lägg i en skål tillsammans med kesella (finns även med en massa goda smaker!). Krydda med kanel och ingefära och strö över mandlar och russin.

Det är gott och nyttigt och kommer defenitivt att ge dig en massa energi! 


 


God morgon!


Ett litet tips!

Jag tänkte tips om en sida som heter SaveMyDay. Och den kan verkligen rädda dagar ibland. Några gånger i veckan kommer olika erbjudanden med rabatter upp. Det kan vara allt från restaurangbesök till hårklippning!

www.savemyday.com





Helgmys! (nästan iallafall)

Då var det ännu en gång torsdagskväll vilket betyder en dag kvar innan den underbara helgen är här! Jag har redan tjuvstartat helgmyset med tända ljus, musik och en god middag.

Här kommer ett enkelt och billigt tips på underbar vardagsglamour!!!

Köp hem lite olika ostar, goda kex och såklart en flaska mousserande (eller om du vill slå på stort: en flaska champange!). Tänd ljus, sätt på musik efter smak och bara mys! Avsluta med lite god choklad. Det är vi alla värda!



  



Ha en trevlig torsdagskväll!



God morgon kära läsare!



Ha en trevlig dag så hörs vi senare!


Thomas Sabo

Någonting som jag verkligen gillar är smycken från Thomas Sabo. Jag gillar att man köper berlocker som man sedan fäster på sitt armband. Tills slut får man en hel kollektion!

Detta är en perfekt present för tillexempel studenten, födelsedagar eller andra speciella högtider! Det blir som ett minne från just den dagen!




Kolla inn alla hans saker på www.thomassabo.com


Hjälp våren på traven!

God förmiddag!

Här kommer ett inlägg från Faster Glitter. Jag känner mig mycket uppskattad som får hoppa in här när Moster Glamour är på vift. Vi får hoppas att hon får en härlig resa!

Solen börjar försiktigt att titta fram så här i slutet av februari och jag tänkte tipsa om hur vi kan hjälpa våren på traven!

Städa lägenheten med härligt doftande rengöringsmedel. Köp färglada blommor som du placerar ut i fina vaser lite varstans och avsluta med att köpa några härligt krispiga Macarons som du lägger på ett fint fat.

Det kommer verkligen att göra skillnad!

    


God Morgon från Faster Giltter!


Jag hälsar Faster Glitter välkommen!!!

Hej mina kära bloggvänner, jag skall nu resa bort ett par dagar och har då kallat in min vikarie faster GLITTER!!

Hon kommer att blogga här tills på lördagkväll, och jag är åter på söndagmorgon.


Eminence ett nytt hudvårdsmärke.

Detta märke är helt nytt på den svenska marknaden, helt baserat på organiskt odlade ingredienser.

Prova en Eminence organisk ansikstbehandling-som raw food för din hud, hitta din närmaste salong ,http://www.ellance.se

Éminence är framtidens hudvård! Organisk hudvård har kommit att bli en ny populär trend inom hudvårdsbranschen och Éminence är ett av de fåtal ledande organiska hudvårdsmärken som erbjuder äkta, kvalitativa och resultatinriktade produkter och som dessutom arbetar aktivt för en bättre miljö.


Presentnet.

Här har jag hittat en jättekul sida om ni vill ha tips på presenter till era vänner;http://www.presentnet.se


Presentnet.se stödjer WaterAid - Rent vatten i världen!

WaterAid logga
Är du nöjd med våra produkter så tipsa dina vänner och vi skänker pengar till WaterAid. Knappen "Skänk ett tips" hittar du under respektive produkt.

WaterAids vision är en värld där var och en har tillgång till rent vatten och sanitet.


Här kommer tre förslag, bokstavsring, picnicfilt snart är det vår och vi kan ha picnic!!! och en snygg förvaring för bag in box.
       Nu längtar man till våren!!!!!

Fotvård!!

Idag på lunchen var jag på fotvård och för er som bor i Stockholm kan jag verkligen rekomendera denna salong.
http://www.hudsalongen.nu. Deras fotvårdsbehandling kostar 490 kr, ett jättebra pris!

Då måste ni boka tid hos My, en jättetrevlig och duktig tjej. Och som ni vet så älskar jag hudvårdsmärket exuviance, de har även en fantastisk fotkräm som jag nu har investerat i, den heter Heel Repair och kostar 298 kr för en stor burk. Smörj in denna fötter med denna kräm innan du går och lägger dig och på med ett par bomullsstrumpor.Du kan köpa denna fotvårdskräm här;http://www.hudoteket.se/


GOD MORGON!

Nästa inlägg kommer ikväll.


Lilla Bruket!

Visst är det underbart när dina kläder är strukna och väldofande! Hos Lilla Bruket har de ett helt underbart linnevatten som du stänker på din tvätt när du stryker den.

De har även helt underbara doftljus! Så nu skall jag stryka min tvätt och tända ett doftljus, vilken härlig måndagskväll!!http://www.lillabruket.se


 


Prins Eugens Waldemarsudde.

Nyss hekommen efter ett mycket trevligt besök på waldemarsudde, mitt sällskap blev så förtjust i deras fina krukor, som man bara kan handla där. men som tur är kan man även köpa dem på nätet!!


Waldemarsuddekrukan
Den vita klassikern

Den klassiska Waldemarsuddekrukan, som prins Eugen formgav 1915, kan bara köpas på Waldemarsudde. Krukan tillverkas av Gustavsbergs Porslinsfabrik och finns i fem storlekar.


Säljs endast hos oss!http://www.museibutiken.se/



Chic-lit böcker


Hej mina bloggvänner, nu har ni slagit rekord igen, tack alla ni som läser min blogg, jag blir jätteglad!!

Här kommer tips på två st böcker som är helt underbara, bra kvällslektyr.
 


   





GOD MORGON!

Nästa inlägg kommer ikväll.


Nu har jag testat torrschampo !!

Du vill ha: Fräscht och väldoftande hår utan att tvätta det. Du behöver: Ett torrschampo som tar bort orenheter och fett och gör att håret doftar nytvättat.

Det funkar kanonbra, jag var väldigt skeptisk innan, men nu kan jag inte vara utan det. Jag har använt en produkt från Kevin Murphy.http://www.lyxx.se/har/fresh-hair

Torrschampo "for very busy people" - Sprayas lite i hårbotten och i längderna, krama in sprayen med en handduk eller borsta genom ditt hår för bästa resultat. Fresh Hair neutraliserar en fet hårbotten och tar bort oönskade dofter. Ger ditt hår volym och textur.
 Denna produkt fick pris för bästa torrschampo 2011 i Amelia.


 


En klocka från Daniel Wellington.

Klockdesignföretaget Daniel Wellington lanserar nu sin första damkollektion efter att ha gjort succé bland såväl konsumenter som trendkritiker med sina herrklockor. De nya klockorna består av en urtavla i silver eller guld/rosé med natoband i olika färger.

– De är till stor del inspirerade av dess manliga motsvarighet men där finns samtidigt en helt annan touch, berättar Filip Tysander, grundare av Daniel Wellington. Vi har haft kollektionen på ritbordet ganska länge så nu känns det verkligen jättekul, och spännande förstås, att äntligen få lansera klockorna på marknaden.

Klockorna börjar säljas vecka 13 och har ett cirkapris på 1 095 kronor. Se www.danielwellington.se för mer information.


Mysig inredning för de små.

Här kommer en jättegullig sida som har inredning för de minsta;http://www.coozie.se




KEEP CALM

Hej alla bloggvänner, nu skall vi stödja rosabandet och cancerforskningen. Om du köper en keep calm tavla kostar 75 kr. så går 10 kr direkt till rosa bandet & cancerforskningen, köp här,http://www.easyart.se/


 

 


GOD MORGON!


In My House

Jippi, nu har jag hittat en jättbra site för att piffa upp ditt hem;http://www.inmyhouse.se/

Titta och se om du hittar någon rolig, häftig pryl som kan piffa upp ditt hem.

 


Naked Juice Bar

Hej!
 
Är nyss hemkommen från ett event med Naked Juice Bar, vilken rolig dag jag har haft, och har ni inte prövat på deras produkter så måste ni göra detta
Visar här nedan två produkter som jag handlade, dessa skall jag ha i min fil varje morgon, och det är:

Defence Kick,innehåller, echiancea, gingseng och rosehio extract

Energy Kick, innehåller, rosenrot, vitamin B, biotin och folic acid.






Alla goda ting är tre!

Nu kan du köpa dessa smarta förvaringar för dina gamla värmeljus, gamla lampor, och gamla batterier.

Du hittar dem här:http://www.format.se/


Nya Mumin muggar!

Jag älskar Mumin, och man kan inte ha för många muggar och skålar av dessa underbara mumintroll!!

Så när jag såg att nya muggar och skålar kommit ut så blev jag jätteglad, köp dem här, http://royaldesign.se


 


GOD MORGON!


Frossa i Tulpaner.

Tulpaner

Skötselråd

Tulpanen är en tacksam snittblomma som kan glädja oss i ca 5 – 7 dagar. På den här sidan får du det bästa rådet hur din bukett med tulpaner håller sig under den tiden.

Skär av 1 cm

Skär av 1 cm av stjälkarna med en vass kniv. Då tar tulpanerna lättare upp vatten. Låt stjälkarna få stöd under den första tiden de suger vatten. De blir då raka och fina. Blandbuketter av tulpan och narcisser (påsk- och pingstliljor) bör ej skäras av.

Placera tulpanerna i en vas

Placera tulpanerna i en vas och fyll upp med friskt och svalt vatten. Låt dem stå svalt och dra åt sig vattnet i ett par timmar. Ta bort förpackningen och sätt vasen där du vill ha den. Försök att hitta en dragfri och sval plats åt dem. Undvik direkt solljus.

Placera dem inte nära färsk frukt

Tänk också på att inte placera dem nära färsk frukt. Tulpanernas åldrande påskyndas av den etylengas som frukten avger.


Lena läppar

HÄR KOMMER NÅGRA ENKLA, BILLGA, TIPS!

Nariga läppar;

Ta några mjuka, cirklande tag med tandborsten eller en fuktig frottehandduk på läpparna så att fraset försvinner. Smörj in med läppbalsam som innehåller tex bivax, sheasmör, mandelolja och /eller E-vitamin. Undvik balsam som innehåller uttorkande paraffin, parabener och mineralolja.

Läppmask;

Mosa en kvarts papaya till en smet. Ligg ner och smörj på generöst av smeten på läpparna och huden runt om.
Låt sitta i 10-15 minuter. Skölj av och stryk på läppbalsam. Papaya innehåller exfolierande enzymer som mjukar upp torra läppar.

Spruckna läppar;

Detta kan vara ett tecken på B-vitaminbrist. Se till att få dig ex broccili, spenat, banan, ägg, ost yoghurt, nötter, fisk, aprikoser och fikon.  Alla rika på B-vitamin.


Vilka smycken!!

Välkommen till Becca Design - Design by Rebecca Martinsson - smycken på nätet! Här hittar du personliga och trendiga smycken och accessoarer. Inrikningen är på annorlunda, unika och trendiga smycken online, både egendesignade och noga utvalda modesmycken.http://www.beccadesign.se/

 
      





GOD MORGON!

Nästa inlägg kommer ikväll.


Vassa Tänder.

Den absolut trendigaste accessoaren i vår är hajtandsformade smycken. Du hittar dem på marknader eller i din närmaste hokus pokusbutik. Häng tanden i en fin kedja, och du är helt rätt i vår.


Italiensk lyxtandkräm.

Marvis Mint är en kultförklarad italiensk lyxtandkräm. Konsistensen är kraftigare än vanlig tandkräm och smakerna är intensiva vilket gör att den fräscha nyborstade känslan dröjer sig kvar längre. De snygga förpackningarna gör sig även bra på badrumshyllan för de trendmedvetna.
http://www.tandapoteket.se


 



 

Pröva Essie för dina naglar.

År 1981 grundades nagellacksföretaget Essie och har sedan dess hållit proffsen trollbundna med sin genomgående höga kvalité och långa hållbarhet. Det är en stor mängd färgsprakande och friska färger som alla uttrycker karaktär och kvinnlighet.


Pröva "all-in-one-base" ger snabbt resultat. Dina naglar blir omedelbart 88% slätare och dubbelt så glansiga. Efter bara 5 dagar har dina naglar blivit 45% starkare. Jag använder detta nu och jag ser redan resultat!

Du kan köpa Essie på KICKS.

Essie


Höj mysfaktorn hemma!

Dessa fina ljuskuber hittar du på denna hemsida;http://www.inreda.com

Endless Light 9 Cube Smoke, Övrigt

En fantastisk glasbox med plats för 9 st värmeljus, på bottenplattan sitter 9 st glaskoppar som man placerar värmeljusen i. Ljusen håller sig därmed på raka linjer och på plats. När ljusen är tända ser det ut som oändligt många ljus eftersom ljusen speglar sig upprepade gånger! Mycket stämningsfullt!






GOD MORGON!

Nästa inlägg kommer ikväll.



White Guide 2012!

Nu kan du köpa årets krogbibel, det är åttonde året i rad som denna bok kommer ut. Guiden innehåller information om landets drygt 450 bästa restauranger. Nytt för i år är priset för Bästa Kaffe!http://www.whiteguide.se/boken



IDUN Minerals

Jippi, nu har jag hittat en läppglans som är helt underbart. Märket heter Idun Minerals och finns att köpa på apoteket.http://www.idunminerals.com/

Läppglansen innehåller mjukgörande hjortronolja och tillverkas utan onödiga tillsatser.

        


Elexir pharma

Har precis kommit hem från ett kundevent för Elexir pharma, moderna kosttillskott för moderna människor.

Första produkten som lanserades var Säloljan. Den har sålts en längre tid i andra länder och har i studier visat sig ge mycket goda resultat för användaren. Idag är Säloljan bland de 10 mest köpta hälsokostprodukterna i Sverige. Andra produkter som har tagits fram av Elexir är
thistle & tan, >Buckthorn, Bone supply, Borago, Blue Eye och Salmon.

De har jättespännade produkter som jag nu skall pröva.http://www.elexirpharma.se

Här ser du några av deras produkter, väl värda att pröva.





GOD MORGON!

Önskar er alla en trevlig dag. Nästa inlägg kommer i kväll.

Årets produkt för det dukade bordet!!

Servisen Mademoiselle Ouiseua av Anna Linder och Lovisa Burfitt för Rörstrand.

En ljuvlig servis för kaffestunden eller tebjudningen, formgiven i finaste benporslin av Anna Lerinder med emotståndlig dekor av Lovisa Burfitt.

Detta kan vara något att önska sig när man fyller år!!







Hornsgatan 58 i Stockholm.

 Där finns affären AFRO ART, där var jag idag och blev så himla kär i deras fina smycken och prydnadsdjur. Så har ni vägarna förbi så måste ni bara gå in och titta, mycket var i vårens underbara färger.http://afroart.se
Titta och njut!!


DAMN HEELS.


Gå ut i högklackat. Gå hem i ballerinor!!!!!!


VARFÖR:

VAD: Attraktiva, ihopvikbara ballerinaskor i ett litet fodral som vecklas ut till en trendig väska. Sätt dina ömma, trötta fötter i de mjuka ballerinorna och lägg de övergivna högklackade skorna i den söta väskan.

NÄR: På jobbet och resor, vid bröllop, studentbaler och evenemang, och som gåva.


http://damnheels.nu/ 

Eftersom varje kvinna har svurit över sina klackar när hon gått hem barfota i en miniklänning.

Alla Hjärtans Dag!!


GOD MORGON!

Önskar er alla mina läsare en underbar Alla Hjärtans Dag!! Nästa inlägg kommer ikväll.


Tala dubbelt så länge!

Nu ska du slippa bli avbruten mitt i samtalet därför att telefonen laddar ur. Svenska CasePower tillverkar ett skal med inbyggt batteri som dubblar batteritiden på din iphon e4/4S.http://se.urbanista.com/collections/mobile-accessories/products/las-vegas?gclid=CPHjs5nNm64CFa4tmAodZ173JQ

Det är ett tunt och lätt skal med en stilren och elegant design som även skyddar mot stötar. När telefonen är färdigladdad på morgonen är skalet också det,och batteritiden blir dubbelt så lång.

PRIS 699 KR:


Roliga prylar som gör bakandet ännu roligare!!

Denna affär finns i Göteborg, men har som tur var även en hemsida, för visst är det roligare att baka om man har roliga verktyg, så här kommer ett urval av vad jag har handlat;http://koketcetera.se

Så fram med fantasin och ta en bakdag du med!!

 

 

Och för alla er som känner mig, var inte oroliga jag har inte börjat att baka, men skam den som ger sig, nu har jag i alla fall roliga prylar!!


Teo Jasmin

Idag när jag var på kundbesök i Sickla. så passade jag på att gå in på Svensson i Lammhult, en helt underbar affär med möbler och inredning, och där hittade jag dessa fantastiska kuddar,http://www.svenssons.se

Ta en titt och njut!!


GOD MORGON!

Önskar er alla en bra dag! Nästa inlägg kommer ikväll.


4good.

Just hemkommen från ett träningspass, så nu känner man sig stark att möta en ny arbetsvecka.
Efter passet blev jag rekomenderad att gå in på denna hemsida,http://www.4good.se

Jag har nu varit inne och läst igenom denna och föll direkt, så nu har jag anmält mig, gör det du med, så kanske vi ses på någon spännade föreläsning.

4good är ett nätverk som vill sprida solsken och inspirera alla tjejer mitt i livet (ja, du finns där bland alla deadlines, hämtningar, lämningar, tvättider, yogasessioner, tonårsbekymmer, vabbar och biobesök) till att leva ett rikare liv. Ett liv där du utvecklas personligen, kroppsligen och själsligen.

Ja, jag vill anmäla mig!

En 4goodfriend tar del av;

  • 4goodkvällar – våra 14 helkvällar per år i Stockholm, Göteborg och Malmö med inspiratörer, coacher & spännande personligheter. Det blir alltid mingel med vin & choklad, utlottningar och stuffade goodiebags. Som medlem i vårt nätverk får du erbjudande om att gå billigare. Info kommer till dig i vårt nyhetsbrev!
  • 4good Mornings - en god frukost från Blueberry och en intressant föreläsning om olika ämnen som vi vill veta mer om.
  • 4goodlivingbloggen – från oss till dig - vi delar med oss av det vi gillar och som inspirerar oss.
  • 4good Travel - let´s go, vi åkte 140 tjejer på Solskensresan till Mallis 2010 lika många våren 2011! 
  • 4good TV - vår egen TV-kanal där du träffar oss, våra inspiratörer & 4good friends!
  • 4good News - vårt nyhetsbrev med inbjudningar, pepp och inspiration
  • Vår Facebookgrupp 4good där du möter andra 4good friends och kan göra inlägg och tipsa!
  • 4good People - som medlem i 4goods nätverk blir du också erbjuden att vara med i vår medlemspanel där du tycker till om 4good, våra partners och blir först med att testa olika produkter.
  • 4good World - våra nya föreläsningskvällar med nya perspektiv från hela världen
Join us! Det kostar ingenting och vår ambition är det ge dig en massa tillbaka… Idag är vi över 14.000 likasinnade i nätverket! 

Tipsa gärna en kompis som du tror skulle bli glad av det vi gör.

Varmt välkommen till oss hälsar vi på 4good!

Nu önskar jag er alla en trevlig söndagskväll!!!

 


För oss som älskar Sheperd-Tofflorna

Nu säljer nätbutiken inreda sittdynor från shepard, tänk va bra att ha med sig på utflykten, eller i din favoritstol som du nu vill sitta i utomhus när våran älskade sol börjar att hitta tillbaks till oss igen;http://www.inreda.com/



Drömfabriken.

Björn Vingård heter författaren till denna underbara bok. Läs den, man kan inte lägga den ifrån sig!!


Miljoner tidningar pumpades varje vecka ut från Drömfabriken på Torsgatan i Stockholm. Herrarna Bonnier styrde med fast hand och lite kärlek, de kvinnliga redaktörerna var chicka och de manliga tuffa. Det var 60-tal och Lill-Babs var allas älskling medan Rolling Stones kuskade omkring på den svenska landsorten.

Mitt i detta myller av kända och okända befinner sig huvudpersonen Astolf Erixson i Björn Vingårds debutbok Drömfabriken bakom kulisserna. En roman om den verklighet som kom att förändra hela vår tid.

       Författare Björn Vingård.




Ta hand om dig själv idag, steg 2.

Snygga till burret!

Oljeinpackning med kokosolja är super. Tips; applicera olja på torrt hår. Vira in håret i en plastpåse och knyt en handduk runt. Ha in minst en timme Tvätta ur genom att bara ta schampo först och pyttelite vatten i handflatan. Jobba sedan succesivt upp ett skum i håret och tvätta sedan som vanligt.

OBS! Var noga med att knappt ta något vatten alls i början och absolut inte direkt i håret. Annars kommer håret att se fett ut hur mycket du än tvättar det.


Kokosolja kan du även använda när du duschar, den verkar både rengörande och återfettande.
Du kan även smörja in särskilt torra partier med kokosolja efter duschen.

Tips; Blanda en halv deciliter kokosolja med en matsked honung och saften av en citron. Smörj in.
Kokosolja har även en läkande effekt på hemorrodjer.




NU SKALL JAG UT PÅ EN LÅNGPROMENAD MED HUNDEN!!


GOD MORGON!

Vilket underbart väder!

DAVID LINDGREN!!!!! TILL GLOBEN!!!!

Globen!!

DAVID LINDGREN!!!!!

Rösta på honom, vilken låt !. vilket framförande!!!!!

Kom igen lägg din röst på nr 6


Chokladogram!!

Hej,

Hoppas att ni alla har en trevlig lördag så här långt, sjäv har jag varit ute och åkt långfärdsskridskor för första gången, det var roligare än jag trodde så det blir nog fler gånger.

Det ringde nyss på dörren och där stod ett bud med ett chokladogram.http://www.coozie.se176

Skicka ett chokladogram till någon som du tycker om!

Garanterat uppskattad present till den som älskar choklad och skriv i en personlig hälsning. Vem skulle inte bli glad av det här?

Korten från Life´s Chocolate innehåller en trevlig hälsning precis som de allra flesta kort men inuti finner du också en god chokladkaka.

Kuvertet ingår och det finns några olika texter att välja mellan.



 


BULL DOG

Ett favoritmärke för män, låt din man, bror, vän, pröva detta underbara märke, med en cool design, och ett fantastiskt innehåll.http://se.meetthebulldog.com

Bulldog Natural Skincare
– Naturlig hudvård för män

Bulldog Natural Skincare är baserad på naturliga ingredienser och speciellt utvecklad för mäns hud.

Produkterna i serien är fulladdade med essentiella oljor och andra naturliga, verksamma ingredienser som ger ett superbt resultat vid rakning, rengöring och återfuktning av huden. Produkterna är dermatologiskt testade.

Bulldog Natural Skincare har fått ett antal utmärkelser: Årets Hudvård i tidningen Café, Årets Grooming produkt i KING, Cosmopolitan Beauty Awards som Åres herrprodukt. Dessutom var Bulldog också nominerad till Swedish Beauty Awards.

 

Tips på Alla Hjärtans Dag Present!!


Ta hand om dig själv idag!

Här kommer ett tips på en ansiktsmask som du gör själv. Denna motverkar torr hy och kan läggas en till två ggr per vecka.
Blanda 1/3 honung, 1/3 malen sötmandel, och 1/3 äggula. Honungen verkar återfuktande, sötmandlarna ger fett ch äggulan tillför svavel och aminosyran lecitin vilka båda är välgörande för torr hy.

Det bästa av allt du har säkert allt detta i ditt skafferi!!  Vardagslyx utan kostnad!


Nästa tisp för trasiga nagelband;
Köp en kallpressad sesamolja och smörj in dina nagelband så ofta du kan under dagen, smörj in extra för natten och sätt på dina bomullsvantar, resultatet syns omgående.

Tänk på att alltid använda gummihandskar när du diskar, och vantar när du är ute i kylan.

 


GOD MORGON!

 


God Natt.

Skälet till att det är i “nuet” som all din kraft existerar är att “nuet” är den enda tidpunkt då du kan tänka nya tankar och känna nya känslor. Vi kan inte tänka trettio sekunder framåt i tiden eller känna något för två timmar sedan. Vi kan bara tänka NU. Vi kan bara känna NU. Därför är det ögonblick du befinner dig i just nu din främsta kraftpunkt.

Resten av ditt liv väntar på dig!


Din JAKU gör skillnad.

Jag har fått den stora förmånen att berätta för er om dessa tofflor med en skonsam akurpressursula. Den ökar blodcirkulationen och piggar upp trötta fötter. Jag har nu fått dessa till mig och skall testa under ett par veckor.

Ända sedan starten har JAKU varit engagerad för att förbättra förhållandena för barn i Indonesien. Här kommer du kunna följa det arbetet.

Utbildning är en nyckel till utveckling. Grundskolan är gratis i Indonesien men man måste betala för sin lunch i skolan. Det gör det svårt för de fattigaste att skicka sina barn till skolan. Vi kommer att skänka en skollunch för varje såld JAKU-toffel till behövande barn så att fler kan fullfölja grundskolan. Så vad väntar du på gå in på denna sida och köp ett par;http://www.jaku.se



Trevlig Kväll, vi hörs i morgon!!


SUPERFRUIT ett nytänkande hälsoföretag

Nu måste jag slå ett slag för detta hälsoföretag, de har så bra produkter för vår hälsa!

"Superfruit är ett innovativt hälsoföretag som levererar 100% naturliga och antioxidantrika kvalitetsråvaror och produkter. Vi håller koll på trender och adderar värde genom nya spännande koncept och produkter. Vi är specialister på Superfrukter som t ex Açai och Goji!"http://www.superfruit.se/

Du kan handla i deras webbbutik eller  hos hälsokostkedjan Life.

Pröva dig fram bland alla deras produkter, och hitta din favorit som är bra för just dig!

Ta hand om dig!!


Beställ en helt underbar tavla med ditt stjärntecken.

Idag har jag varit på en visning av dessa helt underbara stjärnteckentavlorna, gå in på denna sida och beställ ditt stjärntecken redan idag eller ge bort till en vän.http://www.signerat.se


GOD MORGON!

   Nästa inlägg kommer ikväll.

Vardagslyx för torra fötter.

Nu ska jag lyxa till det och få mina fötter att må bra. Ta fram en balja, hink, eller något som du får ner dina fötter i, gör ett skålhett fotbad, sitt där en stund, torka sedan fötterna ordentligt torra och smörj sedan i dem med olivolja. Fötterna förpackas sedan i plastpåsar med tjocka strumpor utanpå. Efter en natts inpackning är fötterna fina igen. Det bästa av allt, det var gratis!!!!

Sedan väntar en god kopp te, med honung!!

          


Burt Bees.

På lunchen var jag på apoteket Kronans Droghandel, och upptäckte att de hade märket Burt Bees, jag blev jätteglad, så nu har jag handlat lite saker från detta märke, finns även att handla på denna sida;http://eleven.se/burts-bees-b740.html,
 http://www.kronansdroghandel.se/Sortiment/Halsa-och-skonhet/Burts-Bees/


Burt´'s Bees är ett amerikanskt hudvårdsmärke som startades av biodlaren Burt Shavitz och Roxanne Quimby i Maine USA 1984. Produkterna kännetecknas av naturliga ingredienser och omsorg om människor, djur och miljö.

Det ska bli kul att testa dessa, serumet har fått jättebra recensioner.

 


Rolig affär på nätet

Hittade denna roliga affär på nätet, har massa kul saker till som inte kostar skjortan;http://www.butikstylish.se







Gå in och titta så kanske något faller dig i smaken!!


Fram för mera vardagslyx!!

Vad glad man blir av lite lyx i vardagen, det behöver inte vara så märkvärdigt eller dyrt, köp ett par doftljus i din favoritdoft, finns billiga på ex Hemtex eller ICA, ett knippe tulpaner kan göra vem som helst glad!
För mig är rena lakan en vardagslyx, finns inget bättre än att krypa ner mellan rena lakan i ett svalt sovrum.
Jag älskar att dricka te på kvällen, tända mina favoritljus och se på tv, en lyx för mig i vardagen.
Har hittas världens bästa bok som kan ge oss ännu mera tips på lyx i vardagen. Du hittar denna bok hos adlibris.com

GOD MORGON!


AFRIKANSK TOUCH

Filippa K har gjort det igen, en helt underbar service med afrikansk touch som heter Burkina, insperation till mönstret är hämtad från hantverstraditioner i Burkina Faso i Afrika.http://www.rorstrand.se







Doftande Godsaker.

Underklädesdesigern Katarina Nyman utökar sitt sortiment med en serie doftprodukter.
Hennes underkläder är helt underbara, så jag hoppas att dessa doftprodukter är lika härliga.http://www.kotyr.se

"Conciergen säger- Personlig modebutik med Katarina Nymans design
- Fokus på spetsunderkläder och klänningar
- För den kräsne modefantasten som söker något unikt
- Mellanprisklass
'Istället för en blomma' är en vanlig tanke när man är bortbjuden på middag. Det har även Katarina Nyman (före detta 'By Kny') funderat på, som erbjuder fyndiga alternativ i butiken med samma namn. Ögongodis är en bra beskrivning på hennnes kroppsälskande underkläder i egen design." Denna affär finns¨på Kungsholmen,http://whatsupsthlm.se/isthlm/katarina-nyman/1392/ Här följer ett smakprov på vad du kan hitta där!



Ett hjärta av silver som är guld värt.

Gå in på byleia.com

Bio-Oli

Vilken fantastisk olja, denna olja innehåller flera ingredienser som bidrar till att förbättra hudens karaktär och gör den mjuk och len. Den är även återfuktande. Oljan är mer än perfekt vid bristningar och ärr, jag har själv ett stort ärr på låret och efter att ha använt denna två ggr per dag i tre månader så ser jag redan resultat på att mitt ärr har blivit mindre synligt.

GOD MORGON!


FRU BRÅTTOM

Märit Huldt, alias HIRAM, var en legendarisk svensk matskribent och konstnär som med sin vassa och humoristiska penna skapade både fantastiska recept och egensinnade teckande figurer.

Inför Märits Huldts 100-årsjublium 2012, har dessa helt underbara produkter tagits fram.
Det är en bricka, skärbräda, kökshanduk, och grytunderlägg.http://www.designonline.se

Köp även hennes kokbok, "Få matskribenter har betytt så mycket för så många som Märit Huldt, eller Hiram som hon kallades. I 25 år bjöd hon Svenska Dagbladets läsare på sina enkla och roliga recept. Många har vuxit upp på Hirams svartvinbärssylt, änglapaj och fru Bråttoms räkris. Hiram var en trendsättare när det gällde matlagning. Hennes filosofi var att maten skulle vara lättlagad och hon påtalade tidigt vikten av råvaror med hög kvalitet."

 


                                                


BIBES !!

Har ni inte testat BIBES, så måste ni göra det, det är en peelingprodukt.http://www.bibes.se

BIBES UNIKA EGENSKAPER

"Det unika med BIBES är att man förvarar tvålen i skrubben som är försedd med handtag på varje sida. Tvålen kan vara kvar i skrubben under hela tvättningen. BIBES form och de greppvänliga handtagen gör det lätt att själv komma åt överallt på kroppen.

BIBES passar lika bra för snabbduschen som för ett långt avslappande bad. Arbeta upp rikligt med lödder innan du börjar skrubbningen. BIBES ger en skön massagekänsla och stimulerar blodcirkulationen samtidigt som den effektivt skrubbar bort döda hudceller. Din hud blir ren och len. Tips: för att få ännu lenare kropp ta med dig BIBES in i bastun och skrubba kroppen mjukt i stora cirklar.#


Krogvecka 16-29/2

Nu kan du boka Krogvecka före alla andra. 180 av Sveriges mest gästvänliga krögare bjuder in till en lika smakrik som prisvärd upplevelse.  Under två veckor kan du äta två rätter för 200 kr.Gå in på bookatable.com
Finns över hela Sverige!!

STIL MED THULIN

Kan verkligen rekommendera boken STIL MED THULIN, vem är du och vad vill du utstråla, det hjälper dig Camilla Thulin med i hennes nya bok.Här får man hjälp med allt som att hitta rätt bh-storlek, klädvård och sminktips.

GOD MORGON!


Från mitt favoritmärke Exuviance.

Nu har jag hittat något för våra trötta vinteransikten, i denna burk finns 30 st rikligt indränkta pads som ersätter ansiktsvattnet.http://www.exuviance.eu

Skinrise Bionic Tonic

 

Skinrise Bionic Tonic
Vill Du att huden ska vakna skonsamt, men effektivt? Då är detta Din produkt. På morgonen efter Du använt Din toner påför Du Skinrise Bionic Tonic med "pads", indränkta i laktobionisk syra, vitaminer, grönt te och extrakt av eukalyptus, gurka, pepparmynta samt grapefrukt. Passar alla hudtyper. Ett angenämt sätt för huden att vakna på.


Denna kommer klart bli en favorit!!!


Loviseberg & Skyr

Har varit på ett uppdrag för att testa dessa produketr, från Loviseberg som är en ny tillverkare av juicer & smoothies.  Allt de gör innehåller bara färsk frukt, inga purer eller koncentrat. Finns att köpa på ICA, helt underbara.http://www.loviseberg.se/
Nya smaker är apelsin,kiwi, ingefära & apelsin, ananas, mynta.




Skyr är den första isländska yoghurten i svenska butiker, den är gjord på skummjölk,är proteinrik och nästan fettfri.http://skyrsverige.se/


Designmöbler till otroligt låga priser!!

"

Vårkänslor från Nelly.

Visst längtar man efter våren när man ser dessa fina skor från nelly.com
Gå in på deras sida och dröm dig bort till vår & sommar.

GOD MORGON!

 Önskar er alla en trevlig dag,så hörs vi senare. Tack till alla er som läser min blogg, men vi ska bli ännu fler!!!

En utställning du inte får missa.

Bege dig till Hallwylska Palatset den 8/2, då ställer Luca Nichetto ut sina verk.http://www.hallwylskamuseet.se


pil.gif Utställningar 2012

 

LES POUPÉES
 
 
"Den 8 februari öppnar utställningen Les Poupées i Hallwylska museets kök. Les Poupées är en ny serie glas- och keramikföremål av den internationellt kände formgivaren Luca Nichetto för Galleri Pascale. Till serien har Luca Nichetto hämtat inspiration från svensk, italiensk och japansk designtradition. Curator för uställningen är Hanna Nova Beatrice."

Önskar er alla nu en fortsatt trevlig söndagkväll.

Var först med att testa detta nya märke!

Love & Toast:  Natural - Not Neutral! Love & Toast är pionjären Margot Elenas trendiga varumärke med naturliga produkter som innehåller allt det bästa för din kropp.http://www.allbynature.se

Finns även nu att köpa på Åhlens.


Weledas Produkter.

Nu skall jag slå ett slag för deras produkter, jag har pövat en hel del, så pröva du också, finns att köpa på bla hälsokostaffärer, apotek, eller på deras egen hemsida,http://www.weleda.se

Finns även mycket bra produkter för barn.

Testa deras tandköttsbalsam, jag har fått mycket bättre tandkött sedan jag började att använda denna produkt, och även deras cellulite oil, går inte av för hackor!!!

Här kommer tips på vad du kan köpa av deras alla produkter;




Flygande laternor till Alla Hjärtans Dag,

Var ute i tid och beställ hem dessa jättefina laternor, låt dem sedan lyfta på Alla Hjärtnas Dag kvällen för nära och kära, och för de som önskar att de hade haft nära & kära.http://www.fungadgets.se/




GOD MORGON!





Hammarbyskidbacke & Melodifestival.

Nu är badrummet klart och vi skall nu åka skidor i Hammarbybacken, sedan blir det afterski, och sen en ordentlig kroppsskrubbning, skall här tipsa er om vilken skrubb jag använder, och även en underbar lotion allt från;http://www.glamazon.se/

Ser sedan fram emot Melodifestivalen, med skumpa och annat smask!!!

Jag önskar er alla en mysig fortsättning på denna underbara lördag, vi hörs igen i morgon.




 



Nu ska mitt badrum bli fint!

Hej igen, Nu skall jag börja att städa mitt badrum, alla saker ligger nu i hallen och nu börjar den stora rengöringen, på med de roliga städhandskarna och så på med den bästa städmusiken från ledin, orup & lena ph.

För att få glasväggen i duschen ren, använd Cillit Bang, har du ett duschdraperi, ta ner det tvätta i 40 grader eller köp ett nytt, se mina förslag nedan. Sen är det bara att skrubba väggar och golv, handfat, toastol,m.m

Lite ideer på roliga saker till ditt badrum;http://www.jotex.se/http://www.bluebox.se/

 

       NU KÖR VI!!!!


SACHAJUAN.

Detta underbara märke breddar nu sitt sortement med Body Wash och matchande Bodylotion för 120 resp 140 kr. Jag har prövat dessa och är jättenöjd.

De använder sig av en ny teknologi kallad Earth Silk, denna teknik innebär att huden åtefuktas utan att bli kladdig.


GOD MORGON!

        Skönt att det nu är lördag, vi hörs under dagen!!!

Gulliga prestenter till de små.

Här kommer lite tips på presenter för de allra minsta, ta en titt på denna sida,http://www.fungadgets.se/

Här kommer några helt underbara små tips!!

 



Här ser du bestick, flaskvärmare och tröja + små byxor packade som  små cupcakes, hur gulligt som helst.




NYHET!! Borstar från Macadamia Natural Oil

Byt ut din hårborste och köp dessa nyheter, är helt underbara för ditt hår.
Gå in på denna sida och förnya dina borstar,http://eleven.se/macadamia-natural-oil-b492.html


        

 

Du kommer att se resultat på en gång med dessa underbara borstar!!!


Dove Summerglow

Denna måste ni testa, jag smörjer den på mina ben, och man får en jättefin färg.
Känns bra att ha lite bruna ben i denna bistra årstid, för oss som inte kan komma iväg till solen.
Finns att köpa på HM, ICA kostar ca 45 kr, en billig investering för en solfräscha ben!!

Heja Nalle Puh.


Morgonens Visdomsord.

Önskar er alla en bra dag!

Någon av dessa tavlor skall jag inreda en lägenhet med.

Skall på ett uppdrag om några veckor och inreda en lägenhet, tänker nu visa ägaren några av dessa fantastiska tavlor, så skall vi se vad som faller henne i smaken;http://www.nordicarthouse.com


"Här kan du köpa modern konst i små begränsade upplagor av svenska och skandinaviska konstnärer. Alla verk är noga utvalda och antingen signerade på printet eller medföljer ett äkthetsintyg som är signerat och numrerat av konstnären. Vi arbetar nära våra konstnärer för att skapa exklusiva konstupplagor av högsta kvalité."

Titta på dessa och säg vad du tycker;

 

GOD NATT!!!


Denna vill jag ha!!!!

Första intrycket av LG Prada 3

Så var det dags för det tredje samarbetet mellan den koreanska teknikjätten LG och designerhuset Prada.

 

Skall finnas ute nu.


Kika in på Formdesign, nytt till barnens rum.

Vilken härlig nätsida jag har blivit rekommenderad att blogga om, du måste bara gå in där och titta, kanske hittar du något till barnens rum, något till dig själv, som deras häftiga skoförvaringar, visar här några saker som föll mig i smaken;http://www.formodesign.com


            Detta är nattlampa, matta, ljusslinga.

 

      För dina skor & stövlar, så att du får fint i din garderob.


Påminnelse;Bukowskis Vintageauktion 14/2 = Alla Hjärtans Dag!!

Bjud med din vän på denna roliga auktion som börjar kl 16.00, avsluta sedan kvällen med ett glas vin på Hotell Nobis. Gör en rolig inbjudan och posta redan ikväll, vem skulle inte bli glad över denna överaskning.

 .http://www.bukowskis.com


Har ni inte varit på Hotell Nobis vid norrmalmstorg så måste ni gå dit, ett helt underbart ställe att sitta på och dricka ett glas vin i deras lounge.http://www.nobishotel.se

"Loungen
I vår lounge, med en takhöjd på 28 meter, finns plats för omkring 75 sittande gäster och många fler minglande. Loungen är en central mötesplats för både våra gäster och för stockholmarna, med hög puls särskilt kvällar och helger. Loungen är möblerad som fyra olika vardagsrum vilket också är en anledning till att vi kallar den ”Stockholms vardagsrum” Vi ses i loungen!"




Ett nytt visdomsord!

Glöm inte att leva idag!!

Visdomsord idag

Man har alltid tid till det man vill göra.
Ha nu en bra dag, så kommer det mera i kväll.
Moster Glamour.

Presenter till din man, sambo, bror.

Nu skall vi ge våra män något de kommer att tycka om som ex manscettknappar från Skultuna, eller produkter från Waterclouds,.http://www.monsieur.se/     http://www.lyko.se

Jag lovar att detta kommer göra Succe!!!!!

   
Lycka till!!!


Mique, Systrarna Voltaire, Dixie

Idag har jag fyndat ett par jätteroliga glasögonfodral på Mique, för endast 45 kr st, jag skall ha dessa som inredningsprylar, de kommer från Dixie, och du har deras hemsida här,http://www.dixie.se, eller,http://www.lyxigaplatburkar.se, på dessa sidor hittar du hur mycket roligt som helst!!





Sedan styrde jag kosan till PUB och där finns en jättemysig affär från Systrarna Voltaire, fastande för BAOBAB,
detta pulver ger dig energi & gör dig pigg, C-vitamin bost för kropp & själ.

De har även BERRY BOOST, en tablettask med granatäpple, russin, blåbär och du får 6 st askar för 35 kr, perfekt att ha på jobbet när hungern sätter in.




Erbjudande från Beauty School of Sweden!!

Bästa Kund!

EPILERING PERMANENT HÅRBORTTAGNING

Nu kan du bli av med oönskad hårväxt! 40kr per behandling!!

7 Mars 10.00-15.00

14 Mars 10.00-15.00

25 Mars 10.00-15.00

5 April 10.00-1500

10 Maj 10.00-15.00

Välkommen att boka din tid!

Salong Stockholm Spa och Skönhetsvård/International Beauty School of Sweden.

Telefon bokning 08 653 37 22


Röda skon-pin

1,6 & 2,6 miljonerklubben för kvinnors hälsa,genom att stödja forskningen för kvinnors hälsa så kan du köpa denna röda sko för 40 kr.
Gå in på www.1.6miljonerklubben.com
Mer inlägg kommer i eftermiddag.
Lycka till på ditt arbete idag, ge någon ett leende, och den personen kommer att le tillbaks!!!

RSS 2.0