Arganolja skönhetsmiraklet alla talar om!!

Denna fantastiska produkt köpte jag med mig hem från Marrakech, denna finns att köpa i sverige men till ett betydligt högre pris, men den är verkligen värd att testa, här kommer lite kunskap om arganolja!!

Arganolja

Marockos flytande guld for hälsa, skönhet och samvete. Den anses vara världens mest exklusiva olja. Arganoljan framställs för hand enligt uråldrig tradition i Saharas gränsland och är en ovärderlig beståndsdel i såväl matlagning som skönhetsprodukter.

Du kan läsa om om denna olja här och även köpa dessa kanonbra produkter,http://www.ecoimport.se

Hudvård

Arganoljan är en hudregenererande olja som är särskilt bra för mogen, skadad och känslig hud. De essentiella fettsyrorna påverkar cellernas smidighet och bidrar till att förhindra uttorkning av huden.Eftersom arganoljan är mycket tunn till sin natur passar den utmärkt som ansiktsolja och kan med fördel appliceras på den känsliga huden kring ögonen. Oljan är återfuktande och åter fettande. Den innehåller höga halter av antioxidanterna vitamin E och polyfenoler, går snabbt in i huden och är känd för sin antiage effekt. Arganoljan anses även ha anitiinflammatoriska egenskaper och har traditionellt använts som behandling av eksem, psoriasis och akne. Oljan är även stärkande för spruckna naglar, torra händer och armbågar. Arganoljan används i många hårprodukter och passar utmärkt att krama in i hårtopparna efter tvätt för att ge glans till håret.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0