Känner ni till märket Thann för kroppsvård?

Detta märke kan jag verkligen rekomendera till er alla. Finns at köpa som tvål, kräm, schampoo,ansiktsvård, men det bästa av allt de har ett litet resekitt som du kan börja med för att se vad du tycker.



"Thann startade år 2002 med mål att tillverka och marknadsföra spa- och naturliga hudvårdsprodukter av hög kvalitet under namnet Thann. Huvudkontoret ligger i centrala Bangkok med 60 anställda.

Företaget främjar endast miljövänliga produkter och förpackningar, stöder mänskliga rättigheter och är mot tester på djur och barnarbete. Thann produkter är framställda av botaniska utvinningar förenat med modern medicinsk vetenskap.

Inspiration till varje enskild kollektion är hämtad ur koncept inom aromterapi och de vetenskapliga upptäckterna av att dra nytta av botaniska oljor och extrakter. Det har resulterat i 6 olika doftserier med ingredienser såsom muskot, apelsin- och klementinolja, citrongräs, kaffirlime, asiatisk mint, eukalyptus, rosmarin, lavendel, shiso och risolja. Två av serierna Ris- och Shiso serien har även produkter för en komplett ansiktsvård. I övriga sortimentet hittar ni även vackra och sköna badrumstillbehör och olika tesorter.

Du hittar mer information samt vår behandlingsmeny på www.thannsanctuary.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0